Thuisbatterijen sets

 

Huawei ESS met slimme Bliq aansturing (1-fase, 5kW,10kWh)

 

 

Steeds meer leveranciers van solarproducten storten zich op de markt voor energieopslag. In rap tempo volgen de technologische ontwikkelingen elkaar op en zeker met de stijgende energieprijzen zal de verkoop van thuisaccu’s, ook wel thuisbatterijen, een flinke vlucht nemen.

 

Tot voor kort werd een thuisbatterij vrijwel uitsluitend gebruikt voor off-grid-toepassingen om de opgewekte zonne-energie op te slaan. De opkomst van de lithiumbatterij heeft geleid tot een enorme belangstelling van mensen die hun overtollige zonne-energie willen opslaan, ongeacht of ze op een elektriciteitsnetwerk zijn aangesloten.

Zonnepanelen

 

 

De groene energiemarkt is de afgelopen jaren explosief gegroeid en zonne-energie is een van de beste milieuvriendelijke vormen van energiewinning voor huiseigenaren, maar ook voor bedrijven. Steeds meer bedrijven zien de voordelen in en schakelen over op energiewinning met zonnepanelen om hun bedrijfsruimtes te voorzien van groene stroom.

 

De snelle technologische ontwikkelingen in de PV-branche (photovoltaic branche) zorgen voor een steeds toenemende efficiëntie en hogere energieopbrengst van zonnepanelen. Daardoor wordt het steeds aantrekkelijker om je eigen energie op te wekken, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Laadpalen

 

Peblar Home Plus 5m | 1-3 fase | 22kW | MID gecertificeerd

 

 

De verkoop van laadpalen, laadstations en wallboxen heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen nu elektrische voertuigen steeds meer de standaard zijn. De eerste laadpalen waren nog vrij ‘primitief’ in vergelijking met de huidige ‘intelligente’ laadstations; ze laadden alleen de accu op.

 

De moderne laadpalen staan in directe verbinding met internet, zodat op elke plek met een internetverbinding, het verbruik en de stroomkosten inzichtelijk zijn. Ook beschikken de nieuwste modellen over verschillende configuratiemogelijkheden, zodat elk laadstation feilloos in elk huishouden kan worden geïntegreerd.

 

Op zoek naar een thuisbatterij?

ThuisBatterijenLand verkoopt batterijsystemen in de vorm van hybride, retrofit of AC-gekoppelde systemen. Onze batterijspecialisten hebben gekozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de merken SolarEdge, Growatt, Fronius, Enphase, Solis en Sungrow. Met bijpassende batterijen van onder andere de merken LG Chem en Pylontech. Moeite met kiezen? We helpen je graag.

Categorieën
Filter
Merk
Snel zoeken
Wij accepteren